fbpx
WE CARE ABOUT LEADS

Kundeservice

Ønsker du at imødekomme dine kunders spørgsmål og behov på en effektiv måde? Salescorp tilbyder en omfattende og professionel kundeservice løsning, som kan lette din virksomheds ressourceforbrug ved at outsource arbejdet til vores dedikerede team af erfarne kundeservicemedarbejdere.

Har dine kunder spørgsmål? Så lad os hjælpe dem

Det kræver mange ressourcer at have en intern kundeserviceafdeling. Derfor vælger flere virksomheder at outsource arbejdet til vores dedikerede team af kundeservicemedarbejdere.

Når dine kunder ringer til dig, ringer de til os. Vi sætter os grundigt ind i din forretnings produkter, DNA og høje serviceniveau, så dine kunder ikke mærker, at de taler med en ekstern partner

Ekspertise og erfaring

Vores dedikerede team af kundeservicemedarbejdere har mange års ekspertise og erfaring med at håndtere en bred vifte af kundeforespørgsler og problemer. 

Reducér dine omkostninger

Ved at outsouce din interne kundeserviceafdeling, kan du fokusere på din kerneforretning og spare både tid og ressource på ansættelse og uddannelse af nye kundeservicemedarbejdere.

Høj kundetilfredshed

Høj kundetilfredshed er et kerneområde i vores forretning. Derfor bliver vores kundeservicemedarbejdere trænede og uddannede, så de kan levere den bedste kundeoplevelse til dine kunder.

Vi holder indbakken tom og går først hjem, når dagens job er udført

For at skabe de bedste resultater for dig arbejder vi metodisk med kundeservice. Vi måler vores performance, og vi formår ofte at fastholde kunder, som overvejede at stoppe deres aftale.

Dine kunder fortjener hurtige svar. Derfor går vi først hjem, når dagens arbejde er løst, og indbakken er tom. Din kundeservice er vores opgave – ikke din hovedpine.

Vi svarer hurtigt og præcist og altid med et smil. Det giver overskud – både hos dig og dine kunder. Dine kunder betyder alt, så lad os passe ekstra godt på dem.

Vil du have gladere kunder?

Skal vi hjælpe din virksomhed med at opretholde en høj kundetilfredshed og imødekomme dine kunders behov på en effektiv måde?

Kontakt Lars Hein, Adm. Direktør hos Salescorp, på 92 14 14 08 – så taler vi om, hvordan vi kan hjælpe med dig med at outsource din kundeservice.

Er du klar til at høre mere?

Udfyld formularen for at kontakte os og lære mere om vores telemarketingtjenester. Vores ekspertteam står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål, og informere dig om dine muligheder med Salescorp.