fbpx
WE CARE ABOUT LEADS

Salescorp - Dit professionelle valg til direkte salg, telemarketing, kundeservice og kundefastholdelse

Salescorp er din komplette løsning til direkte salg, telemarketing, kundeservice og kundefastholdelse. Vi har et tæt samarbejde med vores kunder, for at forstå deres behov, produkt og forretning. Vores erfarne team af salgseksperter kan hjælpe dig med at levere større succesrate på salg, opbygge stærke kundeforhold og fastholde eksisterende kunder gennem en professionel og kundeorienteret tilgang.

250+

Ansatte

7

Brands

9

Produkter

Vores kerneområder

Salg

Vi har et stort salgsteam, der er dedikerede sælgere i hjertet, og uddannede til at opbygge stærke kunderelationer og drive salg til vores kunder. Vores dygtige team kan hjælpe med at opnå øget salg og højere konverteringsrater. 

Kundeservice

 Vi tilbyder en lang række forskellige kundeservicetjenester, herunder kundeservice på telefon og e-mail, teknisk support og rådgivning. Vores mål er at give dine kunder den bedst mulige oplevelse og sikre, at de forbliver tilfredse og loyale.

Kundefastholdelse

Én ting er at få nye kunder – noget andet, og mindst ligeså vigtigt, er at holde på dem, du har i dag. Derfor har vi allokeret en betydelig indsats til at udvikle vores kundefastholdelsesstrategier og træne vores team i  den gode kundeserviceoplevelse.

Hvem er vi?

Vores erfaring og kernekompetencer

Siden 2005 har vi været en ekstern salgs- og kundeserviceafdeling for en lang række større virksomheder. Med stor succes. Vi har derfor en stor praktisk og faglig erfaring med at opbygge og fastholde en stor kundeportefølje. Vi har gennem vores mangeårige levetid arbejdet med salg og kundeservice for virksomheder med flere forskellige produkter i pipelinen.

Derfor har vi udviklet en betydelig ekspertise i forhold til at forstå kundernes behov og ønsker, hvor vi har lært at navigere i forskellige produktområder og markeder. Vi kan sælge alle (ordentlige) produkter, men det er ingen hemmelighed, at vi er ekstra stærke på forsikring, el, bredbånd, fibernet og tele. Her har vi arbejdet med nogle af landets største spillere i mange år, hvilket giver os en stærk forståelse for mekanismerne i netop disse brancher.

Gennem årene har vi hjulpet vores kunder med at identificere nye salgsmuligheder og udvikle effektive salgsstrategier, der har givet et positivt afkast på både omsætning og vækst.

Salescorp-virksomhed

Vores team

Vores team består af ca. 250 medarbejdere, som brænder for at repræsentere netop din virksomhed med høj kvalitet i alt, hvad de gør – uanset om det er salg eller kundeservice. Vi tror på, at troværdighed og gode produkter er nøglen til succes inden for salg og service, og derfor uddanner vi vores medarbejdere til at forstå og elske netop jeres produkter og services.

Vi kan hjælpe jer med at styrke kundeloyaliteten ved at tilbyde hurtig og effektiv kundeservice, følge op på salg og give kunderne en god oplevelse hver eneste gang. Hos Salescorp elsker vi vores arbejde, og vores passion kan mærkes i vores arbejde, og det vil afspejle sig i jeres performance. 

Du kan vælge at give os din liste med permissions, men vi kan også skaffe dem selv. Vi har stor erfaring med at udvikle marketingkampagner, som booster listen med folk, der gerne vil høre fra dig.

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opbygge en stærk og loyal kundebase, der kan være fundamentet i din virksomhed i mange år fremover. Din virksomhed er ingenting uden kunder, og vi er her for at hjælpe dig med at tage din virksomhed til næste niveau.

Kontakt Lars Hein, Adm. Direktør hos Salescorp, på 92 14 14 08. Så kan vi se, hvordan vi hjælper jer bedst. Eller kontakt os via kontaktformularen ved at klikke på “Kontakt os her” nedenfor. 

Er du klar til at høre mere?

Udfyld formularen for at kontakte os og lære mere om vores telemarketingtjenester. Vores ekspertteam står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål, og informere dig om dine muligheder med Salescorp.