fbpx
WE CARE ABOUT LEADS

Velkommen til Salescorp.
Din pålidelige salgspartner.

Vi er her for at hjælpe dig og din virksomhed med at optimere og levere bedre performance på salg, kundeservice og kundefastholdelse – hvad end det drejer sig om leadgenerering, en effektiv salgsstrategi, kundetilfredshed eller mødebooking. Salescorp har siden 2005 hjulpet mange af Danmarks førende virksomheder såsom Velkommen, nettopower, ABCforsikring, Viaplay, TV3, Berlingske, Bonnier, Canal Digital, Telenor, Telia, Call Me, Tele2, DLG, Onfone, hvorfor vi besidder en massiv praktisk erfaring inden for direkte salg og telemarketing.

Klar til at tage din virksomhed til næste niveau?

Vores mission hviler på at hjælpe andre virksomheder med at opnå større salgssucces og få endnu gladere kunder. Vi tror på, at et velfungerende salgsteam er nøglen til at opnå forretningsmæssige resultater og vækst. Derfor tilbyder vi en række tjenester, der kan hjælpe din virksomhed med at øge salget og opbygge stærke og langvarige kunderelatione

Skraeddersyede-loesninger

Skræddersyede løsninger

Vi kan øge din virksomheds omsætning ved at levere skræddersyede salgsløsninger, som er designet til at skabe flere salgsmuligheder og øge dit kundegrundlag.

Kundetilfredshed

Høj kundetilfredshed

Vi kan hjælpe med at opretholde en høj kundetilfredshed ved at tilbyde pålidelige kundefastholdelsestjenester og opfølgning på tidligere salg, der vil skabe et positivt afkast på fastholdelsen samt give dig mersalg.

Salgssucces

Effektivisering af salgsarbejdet

Vi kan hjælpe med at effektivisere dit salgsarbejde ved at levere præcise og kvalificerede leads samt mødebooking, som vil resultere i en mere effektiv udnyttelse af din tid og dine ressourcer.

Kunden i centrum af din forretning
Virksomhedens værdi afhænger i høj grad af dens evne til at tiltrække og fastholde kunder. Vi tilbyder vores ekspertise og ressourcer for at bidrage til denne proces og sikre, at virksomheden kan opbygge en loyal kundebase.
Få en uforpligtende snak
Vi elsker vores arbejde. Det kan dine kunder mærke – og du kan mærke det på dine resultater
Vores dedikation og engagement kan ses i alle aspekter af vores arbejde, og vi tror på, at dette er en nøglefaktor i at opbygge langvarige kundeforhold og øge virksomhedens succes.
Kontakt os her
Previous slide
Next slide

Kunderne er hjertet af din forretning

Vi forstår, at kunderne er hjertet af din virksomhed, og deres tilfredshed er af største betydning for din succes. Derfor fokuserer vi på at skabe løsninger, der hjælper med at øge kundetilfredsheden og styrke din virksomheds relationer til dine kunder. Hos Salescorp kan vi hjælpe din virksomhed med at få nye kunder – og fastholde samt sikre et højt serviceniveau til dem, du allerede har. Alle henvendelser skal være en god oplevelse for dine kunder.

Meget mere end bare telemarketing

Siden 2005 har vi været en ekstern salgs- og kundeserviceafdeling for en lang række større virksomheder. Med stor succes.

Vores omkring 250 ansatte er sælgere i hjertet og sætter en ære i at repræsentere netop din virksomhed – uanset om det gælder salg eller kundeservice. Vores team lægger al deres energi i at sikre høj kvalitet i det arbejde, de laver for jer.

Som du ved, handler salg og service om troværdighed (og gode produkter). Derfor uddanner vi vores konsulenter til at forstå og forelske sig i netop dine produkter og services, så kunderne ikke opdager, at vi er købt til opgaven

Salescorp-virksomhedsside

Giv dine kunder endnu bedre service

Én ting er at få nye kunder – noget andet, og mindst ligeså vigtigt, er at holde på dem, du har i dag.

Vores effektive og smilende team af kundeservicemedarbejdere er klar til at hjælpe dig, så du kan tilbyde dine kunder hurtig og god hjælp – og på den måde styrke din kundeloyalitet.

Uden kunder ville din virksomhed simpelthen ikke eksistere. Det er derfor, at vi er her for at hjælpe med at opbygge og styrke din virksomheds relationer til dine kunder.

Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe din virksomhed med at rekruttere de bedste talenter på markedet. Vi ved, at medarbejderne er fundamentet i enhver virksomhed, og vi er her for at hjælpe dig med at opbygge en stærk og pålidelig arbejdsstyrke, der kan støtte din virksomhed i mange år fremover.

Vores erfarne adm. direktør, Lars Hein, står klar til at hjælpe dig med at finde de bedste kandidater til din virksomhed. Kontakt os i dag via vores kontaktformular eller på telefon 92 14 14 08 for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at tage din virksomhed til det næste niveau.

Er du klar til at høre mere?

Udfyld formularen for at kontakte os og lære mere om vores telemarketingtjenester. Vores ekspertteam står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål, og informere dig om dine muligheder med Salescorp.